Vincent Harboe Sørensen

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik krijg ontzettend veel energie van op dagelijkse basis samen te werken met inspirerende mensen die allemaal een ander verhaal hebben. Vertrouwen is voor mij een van de belangrijkste karaktereigenschappen en de basis voor elke relatie. De persoonlijke benadering die gepaard gaat met het begeleiden van ondernemers tijdens een aan- of verkooptraject is een aspect waar ik heel veel voldoening uit haal. Het leukste vind ik dat de dynamiek waarmee je samenwerkt bij elke ondernemer anders is.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Het mooiste aan ondernemerschap vind ik dat ondernemers altijd denken in oplossingen en overal kansen zien. Ondernemers zijn bereid risico's te nemen om uiteindelijk groei en succes te realiseren. Die mentaliteit is iets wat ondernemers uniek maakt en ervoor zorgt dat hoe zwaar iets ook tegenzit, ondernemers altijd doorzetten totdat het wel lukt. Wat ik bewonder aan ondernemers is hun oprechte passie en trots wanneer ze over hun bedrijf spreken.

Waarom Marktlink bij mij past

Wat mij het meest aanspreekt aan Marktlink is dat iedereen gestimuleerd wordt om ondernemend te zijn en met eigen initiatieven aan de slag te gaan. Het is fantastisch om onderdeel uit te maken van zo’n snelgroeiende en ambitieuze club. Marktlink pakt alles net anders en veel grootschaliger aan dan andere mkb-overnameadviseurs, waarbij wij kunnen terugvallen op ons gigantische netwerk. Het mooiste hieraan is dat dit van enorme toegevoegde waarde is voor onze klanten en het uiteindelijk ons werk veel efficiënter maakt.  

“Iedereen wordt bij Marktlink gestimuleerd om ondernemend te zijn en met eigen initiatieven aan de slag te gaan.”