Laurence Hamilton

Manager

Over mij

Wie ik ben

Sociale interactie en het bouwen van vriendschap en relaties vind ik het belangrijkste of dit nou in privé (familie en vrienden) of werk is. Zakelijk gezien haal ik veel energie in het leren kennen van elkaar, het opbouwen van een band en samen te werken op basis van vertrouwen en een sparringpartner te worden voor een klant die zakelijk gezien een van zijn belangrijkste en meest ingrijpende stappen gaat nemen.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Voordat ik zelf begon met werken heb ik altijd meegedraaid in de ondernemingen van mijn ouders. Van jongs af aan daarom altijd al in contact geweest met ondernemers en ondernemerschap. Het blijft fascinerend over hoeveel succesvolle ondernemers we in Nederland beschikken die ieder op hun eigen manier een succesvolle business hebben weten op te zetten. Vaak ook vanuit helemaal niks. Juist die doelgroep als klant te hebben geeft veel energie, daagt je uit, houd je kritisch en leer je veel van. Vanuit de huidige rol die ik nu bekleed kan ik mijn doelen stellen, heb je vrijheid in je rol en tijd, bepaal je zelf waar je ambities liggen en kun je je jezelf blijven ontwikkelen op allerlei verschillende vlakken.

Waarom Marktlink bij mij past

Een snelgroeiende onderneming waarbij je alle kansen krijgt om je verder te ontwikkelen, zaken aan te pakken, nieuwe ideeën te bedenken en uit te rollen. Marktlink beschikt met de mensen die er werken over een informele cultuur waarbij iedereen boordevol ambities zit en van een ondernemende aanpak houdt. Ik voel mijzelf ondernemer in de manier hoe ik dingen kan aanpakken, de vrijheden die je krijgt en de kansen die je zelf kunt pakken. Vanuit Marktlink werken we als ondernemers met ondernemers.

“Marktlink beschikt over mensen die boordevol ambities zitten en die van een ondernemende aanpak houden.”