Tim van der Meer

Managing Partner

Over mij

Over Tim

Tim van der Meer studeerde Bedrijfskunde aan de Business Universiteit Nyenrode en trad in 2002 in dienst bij Marktlink. Als respectievelijk consultant, manager, partner en kantoorleider van de vestiging Amsterdam is Tim inmiddels betrokken geweest bij vele tientallen aan- en verkooptransacties.

Tim is Chairman van de M&A Practice Group binnen Geneva Capital Group. Dit internationale netwerk geeft opdrachtgevers van Marktlink eenvoudig toegang tot kopers, verkopers en specifieke expertise in bijna 50 landen wereldwijd.

Tim’s link met Marktlink

“Ondernemers behoren tot een bepaalde bloedgroep. Vaak hebben ze een wat andere kijk op zaken, steken hun mening niet onder stoelen of banken en zijn meer bereid dan de meeste mensen om (gecalculeerde) risico’s te nemen. Een ondernemer wil zaken in beweging zetten en creëert daarmee toegevoegde waarde en werkgelegenheid. Soms op regionale schaal, soms op wereldniveau. De aan- of verkoop van een onderneming is een van de belangrijke momenten in de carrière van een ondernemer. Samen met succesvolle ondernemers mooie transacties bedenken en die in intensieve en soms heftige trajecten ten uitvoer brengen, dat is wat ik dagelijks mag doen. Ik ben enorm gelukkig dat Marktlink in de loop van de jaren in staat is geweest om haar doelgroep ervan te kunnen overtuigen dat we voor onze opdrachtgevers van enorme toegevoegde waarde kunnen zijn in dit soort trajecten. En tenminste even gelukkig dat we er in de afgelopen jaren in zijn geslaagd om ondernemende, slimme en gedreven vakidioten aan te trekken die willen meebouwen aan ons mooie adviesbedrijf.”