Zeb de Haas

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Mijn kenmerkende eigenschap is mijn passie voor het opbouwen van sterke relaties, vooral met ondernemers. Mijn motivatie komt voort uit het gezamenlijk definiëren van doelen en het uitstippelen van een concreet pad om ze te bereiken. Ik geniet ervan om samen hard te werken en de successen onderweg te vieren. Als persoon word ik gedreven door empathie, eerlijkheid en integriteit. Ook hecht ik waarde aan open communicatie en respect. Buiten het werk vind ik balans en rust op de golfbaan, het liefste op de Kennemer in Zandvoort. Kortom, ik ben een enthousiaste teamspeler die gedreven wordt door samenwerking, het bouwen van relaties en het gezamenlijk nastreven van doelen, zowel in mijn professionele als persoonlijke leven.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij kansen herkennen en proactief handelen, zelfs als dat risico's met zich meebrengt. Mijn affiniteit met ondernemerschap ligt in het creëren van nieuwe mogelijkheden, het oplossen van problemen en het realiseren van innovatieve ideeën. Ik beschouw mezelf als ondernemend, bereid om uit mijn comfortzone te stappen en samen hard te werken met getalenteerde mensen om doelen te bereiken. Voor mij is ondernemerschap niet alleen individueel succes, maar ook het opbouwen van sterke teams en het streven naar collectief succes. Het is mijn passie en een manier om mijn creativiteit, vastberadenheid en zakelijk inzicht tot uiting te brengen, met het potentieel om positieve verandering te brengen in zowel mijn eigen leven als in de samenleving als geheel.

Waarom Marktlink bij mij past

Mijn aantrekkingskracht tot Marktlink ligt in de levendige, dynamische werkomgeving waarin proactief handelen en ondernemerschap worden aangemoedigd. De gelegenheid om elke dag te leren en mezelf te ontwikkelen is wat Marktlink voor mij zo bijzonder maakt. Ik waardeer de kans om voortdurend te verbeteren en kijk vol enthousiasme uit naar nieuwe kansen voor groei, dag in, dag uit. Ik ben er trots op deel uit te maken van een team dat deze kernwaarden omhelst en mij in staat stelt mijn volledige potentieel te ontplooien.

“Voor mij is ondernemerschap niet alleen individueel succes, maar ook het opbouwen van sterke teams en het streven naar collectief succes.”