Lucas Jurry

Consultant

Over mij

Wie ik ben

In zowel werk als privé ben ik nieuwsgierig, ambitieus, flexibel, meelevend maar ook betrouwbaar; allemaal eigenschappen die de persoon hebben gevormd tot wie ik vandaag de dag ben. Het enthousiasmeren van mensen, vervolgens het creëren van vreugde en blijdschap is hetgeen wat mij in het dagelijks leven stimuleert.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij het nastreven van innovatieve ideeën, het nemen van risico's en het creëren van waarde in de markt. In mijn jeugd ben ik al snel in aanraking gekomen met ondernemerschap door familie en vrienden. Uiteindelijk heeft dit gezorgd voor een ondernemende houding in alle aspecten van mijn dagelijkse leven.

Waarom Marktlink bij mij past

Marktlink is dé fusie en overnamespecialist voor het mkb. De commerciële houding, het contact met de klant en het creëren van waarde tijdens elke deal zijn de kernpunten die mij aanspreken. Wij ondersteunen en begeleiden ondernemers zorgvuldig in het hele traject van aankopen of verkopen met een brede sectorfocus. Hierdoor is er een hoge diversiteit aan werkzaamheden en een steile leercurve. De combinatie van een ondernemende, jonge en professionele organisatie en de financiële en commerciële aspecten binnen Marktlink bij het begeleiden van ondernemers spreken mij erg aan.

“Ondernemerschap betekent voor mij het creëren van waarde in de markt.”