Nick de Man

Manager

Over mij

Wie ik ben

In mijn werk ga ik voor lange termijn samenwerkingen, professionaliteit en ik heb veel aandacht voor detail. Als adviseur in bedrijfsovername heb ik een breed businessperspectief en (sector)specialistische kennis en ervaring. Ik overzie dynamische, complexe situaties en vertaal deze naar creatieve, eenvoudige oplossingen. Zonder concessies te doen in loyaliteit streef ik altijd naar een win-win situatie.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Mijn vader had een familiebedrijf in de oppervlaktebehandeling van metalen. Mijn eigen passie voor ondernemen is verder vormgegeven tijdens de bachelor Bedrijfskunde MER in Amsterdam. Toen mijn vader begin 2013 overleed, maakte ik enkele jaren later (in 2015) van binnenuit een overnametraject mee. Dit is mij altijd bijgebleven en vormde de basis voor verdere interesse in deze fascinerende, dynamische en complexe wereld. Na het afronden van mijn master in Business Administration en een aantal jaren gewerkt te hebben als bedrijfsadviseur in het mkb, maakte ik de overstap naar Marktlink.

Waarom Marktlink bij mij past

Marktlink focust zich op ondernemers in het mkb, waar de vele inspirerende familiebedrijven onder vallen. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen deze ondernemers in het hele traject. Ieder traject afzonderlijk is vanzelfsprekend steeds weer een prachtig nieuw avontuur.

“Zonder concessies te doen in loyaliteit streef ik altijd naar een win-win situatie.”