Onno van der Vlugt

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Bekenden zullen mij omschrijven als een hardwerkende, ondernemende en energiek persoon. Ik ben mensgericht en krijg energie van het gezamenlijk realiseren van de mooiste deal voor een klant.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij het durven inspelen op kansen die zich voordoen en vanuit een oplossingsgerichte instelling handelen. De benodigde risico die hierbij komen, voor lief nemen en durven vasthouden aan je visie. Mijn affiniteit met ondernemerschap is ontstaan tijdens mijn jeugd. Mijn ouders hadden een uitzendbureau voor horecapersoneel waarvoor ik jaren heb gewerkt. Toen ik voor de studie Finance naar Amsterdam verhuisde, heb ik de onderneming een aantal jaar voortgezet naast mijn studie.

Waarom Marktlink bij mij past

Na mijn master Corporate Finance aan de UvA heb ik meerdere gesprekken gehad in de M&A wereld. Wat naar mijn mening Marktlink onderscheidt van de rest, is vooral het aanpakkende/ondernemende karakter van de organisatie. Naast de enorme hoeveelheid markt- en dealkennis zijn we intrinsiek gemotiveerd om het maximale uit elke deal te halen voor de klant. Dit was al te merken vanaf mijn eerste kennismakingsgesprek. 

“Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om het maximale uit elke deal te halen voor de klant.”