Falco Versteegh

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik word gekenmerkt door mijn nieuwsgierigheid, ondernemendheid en pro-activiteit. Het is bijzonder om betrokken te zijn bij een van de belangrijkste momenten in iemands leven, namelijk het verkopen van hun bedrijf. Dit gebeurt vaak maar één keer en daarom is het belangrijk dat dat goed gebeurt. Ik haal motivatie uit het overbrengen van de energie, passie en aandacht die ondernemers in hun bedrijf stoppen naar kopers. Op die manier lukt het me om niet alleen de waarde van het bedrijf te benadrukken, maar ook een basis te leggen voor een succesvolle toekomst na de overname.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij daar gaan waar de meesten niet durven te komen, risico’s nemen en ideeën omzetten in resultaat. Ondernemen is voor mij vanzelfsprekend omdat ik uit een ondernemersfamilie kom. Daardoor is het ondernemerschap verweven met alles wat ik doe.

Waarom Marktlink bij mij past

Marktlink spreekt mij aan omdat ondernemerschap verweven is met de DNA van het bedrijf. Wij gaan echt naast de ondernemer staan om die beste deal te realiseren op een ondernemende manier. Dat is een werkwijze die ondernemers vaak herkennen en waarderen. Ik ben trots op het feit ondernemers mij vertrouwen om hen bij te staan bij één van de belangrijkste keuzes in hun leven.

“Het is bijzonder om betrokken te zijn bij een van de belangrijkste momenten in iemands leven.”