Jeffrey Scholtens

Manager

Over mij

Wie ik ben

Ik ben een zeer gedreven energiek persoon met doorzettingsvermogen. Verder bezit ik veel sociale empathie en kan ik mij goed in andere mensen verplaatsen. Erg belangrijk vind ik dat er in trajecten ook ruimte is voor humor en gezelligheid op zijn tijd. Ik haal mijn motivatie uit een goede connectie met de klant en collega’s, waarbij we als een geïntegreerd team het traject aangaan in een samenwerking naar een maximaal resultaat bij de closing. 

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemers zijn eigen personen die vaak een extreme drive hebben om iets te bereiken en hier ook niet altijd van af zullen wijken. Het is zeker niet dat ik mij volledig identificeer met ondernemers, maar op verschillende facetten vind ik mijzelf zeker ondernemend met betrekking tot drive, doorzettingsvermogen en graag nieuwe dingen initiëren en ondernemen.

Waarom Marktlink bij mij past

De vrijheden en verantwoordelijkheden die Marktlink je vanaf dag 1 geeft, spreken mij erg aan. Het werken met de verschillende leeftijdsgenoten (of nu ook veelal jongeren) geeft een unieke dynamiek op de werkvloer. Maar bovenal ook de gezelligheid op én naast het werk met collega’s en klanten is uniek. We zitten altijd met de beslisser aan tafel en kunnen echt iets unieks betekenen voor onze opdrachtgevers. Waar ik het meest trots op ben is dat altijd met heel veel plezier naar werk ga, maar ook dat ik met een grote glimlach weer naar huis rij. De groep die destijds tegelijk met mij startte, werkt een overgroot gedeelte nog steeds bij Marktlink. Hier mag je als Marktlink ook erg trots op zijn.

“We zitten altijd met de beslisser aan tafel en kunnen echt iets unieks betekenen voor onze opdrachtgevers.”