Eelke Postma

Manager

Over mij

Wie ik ben 

Ik haal er veel voldoening uit om voor, maar ook zeker samen met, onze opdrachtgevers de best passende koper te vinden en uiteindelijk de best mogelijke deal te realiseren. De afgelopen jaren heb ik dan ook reeds tientallen transacties afgerond in verschillende sectoren. 

Wat ondernemerschap voor mij betekent  

Ik ben opgegroeid in een ondernemend gezin waardoor ik in een vroeg stadium in aanraking kwam met het ondernemerschap. Ook kreeg ik hierdoor vanaf de zijlijn het verkoopproces mee, waardoor mijn interesse in het vakgebied werd gewekt. Of het nu gaat om een gedeeltelijke verkoop aan een investeerder of een volledige verkoop aan een strategische marktpartij, het is en blijft een proces dat naast rationele aspecten ook zeker een emotionele component kent. 

Waarom Marktlink bij mij past 

Voor een ondernemer is het een grote stap om zijn of haar bedrijf, waar vaak jarenlang met passie en toewijding aan is gebouwd, te verkopen. Het is erg mooi om hier een verbindende, adviserende en hiermee cruciale rol in te spelen. In relatief kleine, intensief samenwerkende, teams die van A tot Z betrokken zijn bij de transactie realiseren we samen met onze opdrachtgevers mooie dingen. 

“In relatief kleine, intensief samenwerkende, teams die van A tot Z betrokken zijn bij de transactie realiseren we samen met onze opdrachtgevers mooie dingen.”