Jeroen Oldengarm

Partner

Over mij

Over Jeroen

Jeroen Oldengarm studeerde Bedrijfskunde aan de Agrarisch Hogeschool en de Business Universiteit Nyenrode. Na zijn afstuderen in 2003 startte hij zijn carrière met een Financieel Management Traineeship bij Cargill (een internationale producent en leverancier van producten en diensten in de voedings- en landbouwsector en in de financiële en industriële sector). Na afronding van zijn traineeship werd hij assistent van de BU controller Cocoa and Chocolate (wereldwijde cacao en chocolade activiteiten) en financieel manager van één van de bedrijven binnen de BU.

Na bij Cargill betrokken te zijn geweest bij een aantal overnames besluit Jeroen begin 2007 de overstap te maken naar Marktlink en zich volledig te specialiseren in bedrijfsovernames. Sinds 2007 is hij respectievelijk als consultant en manager betrokken geweest bij vele tientallen aan- en verkooptransacties. In 2010 heeft Jeroen de opleiding Business Valution aan de Erasmus Universiteit afgerond en zijn RV titel behaald.

Jeroens link met Marktlink

“Opgegroeid in een ondernemersgezin en door naast mijn studie actief te zijn geweest met een uitzendbureau heb ik altijd dicht bij het ondernemerschap gestaan. En dat is precies wat Marktlink doet, DGA deals. Wij zitten altijd rechtstreeks met de ondernemer en dus de beslisser aan tafel, dit betekent korte lijnen en besluiten nemen. Een bedrijfsovername is voor een ondernemer vaak een éénmalig en intensief proces, waar alle aspecten van het bedrijf in naar voren en samen komen. Het is een prachtig vak om dit proces voor een ondernemer te mogen begeleiden”.