Ferry Nahon

Managing Partner

Over mij

Over Ferry

Na een studie aan de HEAO trad Ferry Nahon in 1991 in dienst van ABN AMRO. De eerste jaren stonden in het teken van vele studies, opleidingen en workshops. Hierna volgden functies in het zakelijk accountmanagement, waarna Ferry in 1995 voor het eerst in aanraking kwam met fusie en overnames in het midden en kleinbedrijf. In eerste instantie met name aan de financieringskant en later ook aan de investerings- en bemiddelingskant. Hier ontstond de liefde voor het overname vak.

In zijn laatste jaren bij ABN AMRO leerde Ferry Marktlink kennen. Op dat moment werkten er zes mensen bij Marktlink. Na een aantal jaren van een zakelijke samenwerking kocht hij zich in 2000 in als partner. De jaren die volgden stonden in het teken groei en professionaliseren van de organisatie naast het sluiten van vele deals. Achteraf waren de beginjaren van het ondernemerschap natuurlijk de mooiste, het pionieren, het selecteren, aannemen en opleiden van mensen, het opbouwen en uitbouwen van netwerken, het neerzetten van de merknaam. Inmiddels staat er een organisatie die jaarlijks explosief groeit. Maar wat blijft is het ondernemerschap.

Als respectievelijk manager en partner is Ferry betrokken geweest bij vele tientallen aan- en verkooptransacties: van groot tot klein en in bijna alle branches. Desondanks is elke overname weer uniek, dat is juist wat Ferry zo aanspreekt.

Ferry’s link met Marktlink

De emotie van de ondernemer en zijn achterban, de hectiek van het proces, het oplossen van mogelijke problemen waar je altijd tegen aanloopt in dit soort processen, de creativiteit die nodig is om tot een deal te komen zijn zaken die Ferry aanspreken. Dit is ook de reden dat Ferry het allerliefst bezig is met het ondersteunen van ondernemers bij overnames.

Als partner is Ferry natuurlijk ondernemer, maar vooral ook projectleider die het liefst dagelijks ondernemers ondersteunt in vraagstukken rond om verkoop dan wel aankoop van bedrijven, management buy-out, management buy-in en ook het uit elkaar gaan van meerdere aandeelhouders.