Joep van den Enk

Manager

Over mij

Wie ik ben

Ik vind het mooi om mensen te kunnen helpen bij één van hun belangrijkste (zakelijke) momenten in zijn of haar leven. Alle ondernemers die ik heb mogen begeleiden, hebben een eigen verhaal. Dat maakt elk mandaat uniek, ondanks dat het proces voor ons repeterend is. Ik denk dat mijn klanten mij zullen herinneren als een pragmatisch en snel handelend persoon met altijd een oog voor het best haalbare eindresultaat.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap is voor mij passie voor je vak, durven keuzes te maken en vertrouwen hebben in hetgeen je zakelijk wil bereiken. Ook wanneer dit (op momenten) niet lijkt te lukken of als anderen het niet zien. Vanuit huis uit heb ik deze aspecten ook meegekregen dankzij ons familiebedrijf. Het ondernemende maken wij als manager bij Marktlink ook dagelijks mee, gezien wij verantwoordelijk zijn voor onze eigen portefeuille.  

Waarom Marktlink bij mij past

Vanuit mijn vorige baan heb ik Marktlink leren kennen als een pragmatisch bedrijf met een duidelijke visie en onderscheidende positie in de markt. Dit is in al die jaren nog altijd zo en zelfs versterkt. Ik ben trots op het feit dat zowel Marktlink als ikzelf een significante groei hebben doorgemaakt in de loop der jaren en dat die energie er nog steeds is om dit verder uit te bouwen.

“Alle ondernemers die ik heb mogen begeleiden, hebben een eigen verhaal.”