Wij creëren waarde voor ondernemers

Wij zijn Marktlink, een onafhankelijke, betrokken en internationale fusie- en overnamespecialist. Wij helpen u als ondernemer met het voorbereiden van uw bedrijf op verkoop en begeleiden u tijdens het gehele verkoop- of overnameproces, dat is onze belangrijkste focus.


Al ruim 25 jaar zijn ondernemers onze drijvende kracht en hebben we het leven van velen positief beïnvloed. Onze specialisten hebben veel marktkennis, een persoonlijke aanpak en weten precies waar ze op moeten letten tijdens de (ver)koop van een bedrijf. 

1.200 +
Deals
150 +
Deals per jaar
25 +
Years of experience
Marktlink Multiple

Weten wat uw bedrijf waard is? Doe de Marktlink multiple en kom erachter. Deze tool is ontwikkeld op basis van slimme data, brede sectorkennis en onze praktijkervaring en geeft u een goede indicatie van uw bedrijfswaarde.

Bereken uw bedrijfswaarde
Verkoopklaar test

In hoeverre is uw bedrijf verkoopklaar, welke stappen kunt u nog ondernemen en hoe kunt u dit traject het best aanvliegen? Doe de verkoopklaar test en ontvang een inzichtelijke en kosteloze indicatie!

Start de test

Meer weten?

De verkoop van een bedrijf wordt vaak gezien als een ‘once in a lifetime’ gebeurtenis. Het is een proces dat voorbereiding, geduld en kennis vergt. Als adviseur hebben wij de taak om voor duidelijkheid, focus en structuur te zorgen met onderaan de streep een aantrekkelijk resultaat. Met onze ervaring en kennis in uitlopende sectoren ondersteunen wij ondernemers gedurende het complete traject.

Neem gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie.

250 Collega's
14 Kantoren
6 Landen