Over mij

Wie ik ben

Ik ben positief, denk graag in kansen en vind het leuk om mensen om me heen te hebben. Ik ben ondernemend en neem graag initiatief. Ik hou van uitdagingen en ben altijd op zoek naar nieuwe dingen. Het is niet toevallig dat reizen en de wereld verkennen een van mijn grootste passies is.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij kansen zien. Kansen zien en met een positieve grondhouding en vol energie ervoor gaan om deze kansen te pakken en je doelen te realiseren.  Het M&A vak vraagt om een ondernemende aanpak. Tijdens een proces heb je te maken met verschillende belangen, maar toch heeft iedereen hetzelfde doel. De deal doen. Ik vind het ontzettend mooi om in zo’n dynamisch proces de spil in het web te zijn. Te zorgen dat alle hobbels genomen worden, iedereen dezelfde kant op blijft gaan en hoe uitdagend het soms ook kan zijn, toch iedereen uiteindelijk succesvol en tevreden bij de finish terecht komt.  Om dit te realiseren moet je zelf ook ondernemend zijn. Je moet blijven denken in oplossingen. Ook wanneer het tegenzit, moet je jezelf en de andere betrokkenen blijven motiveren.

Waarom Marktlink bij mij past

De ondernemende cultuur van Marktlink spreekt me enorm aan. De organisatie kent een hele positieve sfeer. Er heerst veel gedrevenheid en motivatie om tot mooie deals te komen en te gaan voor het beste resultaat. Ik ben er trots op dat ik als zij-instromer snel mijn plek gevonden heb binnen de organisatie en een mooie portefeuille aan projecten heb opgebouwd. Uiteindelijk maakt iedere deal je opnieuw trots. De processen zijn intensief en uitdagend en ieder proces kent zijn hobbels, tegenslagen en uitdagingen. In het proces ben je de coördinator en daarom een hele belangrijke schakel. Het is altijd mooi om terug te kijken op een proces en nog altijd maakt het me iedere keer een beetje trots.

“Ik ben er trots op dat ik als zij-instromer snel mijn plek gevonden heb binnen de organisatie en een mooie portefeuille aan projecten heb opgebouwd.”