Maarten Grubben

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik haal energie uit het vooruithelpen van mensen. Door mezelf verder te ontwikkelen in de dynamische en uitdagende wereld van fusies en overnames wil ik ondernemers helpen bij het realiseren van hun ambities omtrent hun eigen bedrijf. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten zoals voetbal, tennis, padel en squash. Samen met mijn vriendin woon ik in het mooie Den Bosch.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij de vrijheid om te creëren. Ondernemers zijn mensen met een idee, een doel en het lef en het geloof om hier 100% voor te gaan. Ik ben zelf opgegroeid in een ondernemend gezin. Mijn ouders hebben een eigen tuindersbedrijf opgezet en ik heb hier zelf ook van jongs af aan in meegedraaid. Daarnaast heb ik tijdens mijn studieperiode een academisch consultancybureau geleid, waarbij ik met veel ondernemers uit de regio Midden-Brabant in contact ben gekomen.

Waarom Marktlink bij mij past

Ondernemerschap staat centraal binnen Marktlink en dat is iets wat mij erg aantrekt. Het samenwerken met en ondersteunen van passievolle ondernemers in de groei en verdere ontwikkeling van hun bedrijf, in combinatie met de analytische en financiële kant van een overnametransactie, maken dat ik graag binnen het vakgebied van bedrijfsovernames bij Marktlink aan de slag wilde gaan.

“Ondernemers zijn mensen met een idee, een doel en het lef en het geloof om hier 100% voor te gaan.”