Jan Dijkmans

Partner

Over mij

Wie ik ben

Vrijheid en verantwoordelijkheid geven en nemen. Elkaar inspireren en motiveren, elkaar sterker maken om als team de beste prestatie te realiseren. Deze punten gecombineerd met een gezonde dosis humor en plezier als het even kan. Dit geldt zowel in de samenwerking met mijn klanten als met mijn collega’s.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap voor mij is jezelf keer-op-keer opnieuw uitvinden en de lat steeds hoger leggen. Je kan een autoriteit worden en zijn, maar je bent zo goed als je laatste wedstrijd, dus om het ook te blijven kan je nooit verslappen. Binnen Marktlink zijn er zoveel verschillende disciplines en ideeën, dat we eigenlijk het traditionele “corporate finance” opnieuw hebben uitgevonden en vertaald voor de ondernemer. Wat dit inhoudt, is lastig om in woorden uit te drukken maar als je Champions League wilt spelen en winnen, moet alles kloppen.

Waarom Marktlink bij mij past

Ooit in 2010 als stagiair begonnen en inmiddels trots mede-eigenaar van Marktlink. Destijds 20 medewerkers, begin 2023 passeerden we de 200 en we blijven groeien. Nog altijd heerst er dezelfde vibe om met ondernemers alles te geven in een aan- of verkooptraject. Er is zoveel marktkennis, kunde, relevante data en (internationaal) netwerk. Dat gecombineerd met de energie en het ondernemerschap van het hele team zorgt voor een ontzettend trots gevoel.

“Ooit in 2010 als stagiair begonnen en inmiddels trots mede-eigenaar van Marktlink.”