Pieter Stappers

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik behaalde mijn bachelor bedrijfseconomie (Finance & Control) aan de Avans Hogeschool van ’s-Hertogenbosch. Na het behalen van mijn bachelor specialiseerde ik me verder in het vakgebied Corporate Finance door verder te gaan studeren aan de Tilburg University. Hier heb ik mijn Master in Finance behaald waarvoor ik onderzoek deed naar de impact van groene bedrijfsprestaties op de bedrijfswaarde van ondernemingen. Het meeste plezier haal ik uit het zoeken naar de beste deal voor de klant. Bedrijfsverkoop gaat nu eenmaal niet over één nacht ijs. Het is een weloverwogen keuze in het ondernemerschap. Om in deze spannende en uitdagende fase van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor één van de meest bepalende keuzes voor je klant, is waar ik als adviseur iedere dag weer energie van krijg.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij vooruit denken, de kansen pakken en de risico’s durven nemen. Net als vele andere Marktlinkers kom ik uit een echte ondernemersfamilie. De ondernemende mindset is mij daardoor met de paplepel ingegoten.

Waarom Marktlink bij mij past

Werken bij Marktlink is leuk met name vanwege de combinatie tussen het uitvoeren van bedrijfsanalyses en het samenwerken met passievolle ondernemers in het mkb. Dat spreekt mij het meeste aan ook in het vakgebied van fusies en overnames. De ondernemende mindset staat bij iedereen hoog in het vaandel, maar daarnaast is er ook de funfactor. Marktlink is een mooie club met leuke collega’s, gezellige activiteiten en persoonlijke aandacht.

“Het meeste plezier haal ik uit het zoeken naar de beste deal voor de klant.”