Mark van Dijck

Manager

Over mij

Wie ik ben

Kenmerkend voor mij is dat ik altijd wil winnen, een echte teamplayer ben en graag doelen wil bereiken. Dat laatste zowel individueel als in het team. Verder ben ik sportief, sociaal en enthousiast.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij vrijheid, keuzes durven maken, kansen zien, kansen pakken en verantwoordelijkheid nemen. Ik kom uit een ondernemende mkb-familie en ben vanaf jongs af aan bezig met ondernemende activiteiten in sales, (internationale) handel en dealmaking.

Waarom Marktlink bij mij past

De gezonde commerciële bedrijfscultuur in combinatie met een enorme kennisdatabase zorgen voor extra gewicht aan tafel. Mijn commerciële drive om voor elke klant een succesvolle deal te realiseren past bij Marktlink: willen winnen. Ik ben trots op de overstap naar Marktlink en blij dat na een periode van mijn weg vinden snel een aardige portefeuille heb kunnen opbouwen. Ook ben ik blij met de sterke collega’s (en dus sparringpartners) in binnen- en buitenland. Mijn gevoel om de overstap te zetten was dus juist en dat is fijn.

“Mijn commerciële drive om voor elke klant een succesvolle deal te realiseren past bij Marktlink: willen winnen.”