Frank van Rossum

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik ben een echte doorzetter. Als ik ergens voor ga dan ga ik ook voor de volle 100% en stop ik niet voordat mijn doel behaald is. In mijn werk zorgt dit ervoor dat ik altijd probeer het best mogelijke resultaat voor de klant te realiseren.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemers zijn het brein en de creatieve motor achter de economie. De motivatie en betrokkenheid van ondernemers zijn ongeëvenaard, zij zijn daarmee een enorme inspiratie. Ik sta zelf graag ondernemend in de wedstrijd en hoop dit op een dag om te kunnen zetten naar het starten van een succesvolle onderneming.

Waarom Marktlink bij mij past

Marktlink weet heel goed de vertaalslag te maken tussen de ondernemer en de markt. Doordat Marktlink een breed netwerk heeft en het behouden en delen van informatie in de wortels van het bedrijf zit, weet Marktlink steeds beter de beste match voor de klant te vinden en deze op een prettige manier af te ronden. Dit getuigt van ondernemerschap en inzicht wat mij enorm aanspreekt.

“Ondernemers zijn het brein en de creatieve motor achter de economie. De motivatie en betrokkenheid van ondernemers zijn ongeëvenaard.”