Tom Beltman

Managing Partner

Over mij

Wie ik ben

Als boerenzoon kom ik uit een ondernemersgezin en heb ik veel affiniteit met ondernemers en heb ik al jong geleerd de handen uit de mouwen te steken. Naast ondernemerschap is met name handelsgeest van thuis uit sterk gestimuleerd. Na mijn studie bedrijfskunde met een financiële specialisatie was eigenlijk een logische stap om in de in de wereld van fusies en overnames terecht te komen. En de toevallige keuze voor Marktlink bleek een fantastische link. Een keuze waar ik nog steeds elke dag blij mee ben.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Naast het helpen van ondernemers zijn we ondernemer binnen Marktlink. Ondernemerschap staat voor mij voor kansen zien en samen met het team die kansen benutten en daarna de successen vieren of leren van de missers. Met als motto; het is een klein vuurtje maar wel ons vuurtje. Als we met z’n allen blazen gaat ‘ie nog harder en mooier branden, gaan we er op staan dan is ie zo uit. Die gedeelde eigen verantwoordelijkheid spreekt me erg aan.

Waarom Marktlink bij mij past

Het contact met zeer uiteenlopende MKB-ondernemers maakt dat elke dag er één is om naar uit te kijken. Want wat is er nou leuker dan dagelijks werken met ondernemers die op het punt staan een grote stap in hun leven te zetten?

“Ondernemerschap staat voor mij voor kansen zien en samen met het team die kansen benutten.”