Roger Loontjens

Consultant

Over mij

Wie ik ben 

Ik sta bekend om mijn professionele houding, enthousiasme en vastberadenheid om de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen. Als adviseur streef ik ernaar dat mijn klanten mij beschouwen als hun betrouwbare adviseur die waarde toevoegt.  

Wat ondernemerschap voor mij betekent  

Ondernemershap betekent voor mij een combinatie van passie, vindingrijkheid en doorzettingsvermogen. Door mijn achtergrond in een ondernemersgezin begrijp ik de diepgaande belangen die binnen (familie)bedrijven spelen. De ziel en zaligheid die ondernemers in hun bedrijf stoppen, stimuleert mij des te meer om hen te voorzien van de beste begeleiding gedurende het aan- en/of verkoopproces.  

Waarom Marktlink bij mij past 

Mijn klik met Marktlink komt voort uit een samenspel van ondernemerschap, een vernieuwende kijk op de markt en de ambitie om te groeien. Marktlink is voor mij een organisatie die de traditionele aanpak gedeeltelijk heeft doorbroken en processen benadert vanuit nieuwe invalshoeken. Hierbij speelt vindingrijkheid in oplossingen en data-gedreven werken een belangrijke rol. Zelf heb ik met veel plezier en gepaste trots al verschillende ondernemers mogen begeleiden bij een van hun belangrijkste trajecten in hun leven. Ik kijk er met veel plezier naar uit om hier nog veel tevreden klanten aan toe te voegen.

“Mijn klik met Marktlink komt voort uit een samenspel van ondernemerschap, een vernieuwende kijk op de markt en de ambitie om te groeien.”