Edgar Ekkel

Manager

Over mij

Wie ik ben

Professioneel sta ik bekend om mijn kalme, ervaren aanpak met een streven naar topkwaliteit. Mijn motivatie ontspringt uit het vermogen om tastbare impact te realiseren en doeltreffend naar een resultaat te werken. Op persoonlijk vlak ben ik altijd in voor gezelligheid en kan men op mij rekenen.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap belichaamt voor mij innovatie, risico's nemen en kansen grijpen. Nog meer dan het werkelijk hebben van je eigen onderneming, is ondernemerschap voor mij een denkwijze die ik dagelijks in de praktijk breng. Ik ben gedreven, proactief en creatief in het vinden van oplossingen voor complexe uitdagingen.

Waarom Marktlink bij mij past

In de M&A-branche is Marktlink niet meer weg te denken. Ons ongeëvenaarde ambitieniveau en impact in de Nederlandse en Europese M&A-markt heb ik altijd indrukwekkend gevonden. Marktlink is een ondernemende partij waar ik mijn eigen ambitieniveau kan matchen en de tools krijg om nog meer ondernemers te helpen bij het verzilveren of verder uitbreiden van hun levenswerk.

“Nog meer dan het werkelijk hebben van je eigen onderneming, is ondernemerschap voor mij een denkwijze die ik dagelijks in de praktijk breng.”