Pepijn Pieterse

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik ben een sociaal ingesteld persoon die voldoening haalt uit interactie met anderen. Mijn vermogen om mensen goed aan te voelen stelt me in staat om te anticiperen op hun behoeften en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Binnen het werkdomein vind ik ook energie in het oplossen van financiële en andere vraagstukken, vooral wanneer dit in teamverband wordt gedaan.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Voor mij staat ondernemerschap synoniem voor het vermogen om zelfstandig problemen aan te pakken en hierin leiderschap te tonen. Het betekent ook niet bang zijn om nieuwe richtingen te verkennen en hieruit innovatieve oplossingen te destilleren. Mijn affiniteit met ondernemen vindt zijn oorsprong in het feit dat mijn grootvader zijn eigen onderneming heeft geleid, die uiteindelijk door mijn vader werd overgenomen. Dit bedrijf is later door mijn vader verkocht, waardoor ik altijd nauw betrokken ben geweest bij ondernemerschap.

Waarom Marktlink bij mij past

Wat mij enorm aanspreekt bij Marktlink is de benadering van het begeleidingsproces voor bedrijfsverkoop. We bieden ondernemers een uitgebreide ondersteuning, vanaf het begin tot het eind, tijdens een emotioneel beladen traject. Dit realiseren we met een toegewijd dealteam dat praktisch 24/7 beschikbaar is voor vragen en advies. Het persoonlijke aspect van Marktlink sluit perfect aan bij mijn eigen waarden en dit geeft me veel voldoening. Wat mij het meest trots maakt, is de aanzienlijke hoeveelheid tevreden klanten die Marktlink heeft. Ik kan oprecht zeggen dat ik nog nooit een negatieve ervaring heb vernomen van een ondernemer over Marktlink.

“Het persoonlijke aspect van Marktlink sluit perfect aan bij mijn eigen waarden en dit geeft me veel voldoening.”