Laurens Meeusen

Consultant

Over mij

Wie ik ben 

Van nature ben ik enorm nieuwsgierig en heb ik een brede interesse, waardoor ik enorm enthousiast ben over mijn huidige baan. Hier krijg ik de kans om meer te leren over diverse sectoren. Ik geniet ervan om met verschillende ondernemers in contact te komen, elk met hun eigen unieke perspectieven op ondernemerschap en hun specifieke vakgebied. Telkens wanneer ik met hen praat, krijg ik waardevolle nieuwe inzichten. Mijn doel is om deze inzichten te gebruiken om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Naast mijn passie voor het overnamevak, vind ik mijn rust en voldoening in de betoverende koekenstad Antwerpen, die ik al enkele jaren mijn thuis mag noemen. In deze stad geniet ik van het opsnuiven van cultuur en het ontdekken van nieuwe restaurants en toffe koffiebars. Van kunst en geschiedenis tot bruisende creativiteit, de stad heeft zoveel te bieden. 

Wat ondernemerschap voor mij betekent  

Voor mij is ondernemerschap synoniem aan een gezonde dosis durf en moed, waardoor we niet alleen kansen kunnen herkennen in onze omgeving, maar ook bereid zijn het risico te nemen om ze daadwerkelijk te benutten. Bovendien beschouw ik ondernemerschap als een leerproces van vallen en opstaan. Alleen door actie te ondernemen kunnen we leren, terwijl veel mensen alleen het uiteindelijke succes zien en niet de uitdagende weg die eraan voorafging. Als iemand die zelf ook een grote affiniteit heeft met ondernemen en een ondernemende geest heeft binnen Marktlink, begrijp ik het belang van proactief handelen en het omarmen van uitdagingen. 

Waarom Marktlink bij mij past 

Wat me aanspreekt aan Marktlink is de combinatie van financiële kennis en de sterke focus op commercialiteit. Terwijl de cijfers van een bedrijf veel zeggen, begrijpt Marktlink dat ondernemers behoefte hebben aan een partner die deze cijfers in het juiste perspectief plaatst. Ik ben trots op mijn bijdrage aan diverse projecten en de waardering die ik van klanten reeds heb mogen ontvangen. 

“Alleen door actie te ondernemen kunnen we leren.”