Laurens Decraemer

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik ben een gedetailleerd georiënteerde en analytische professional die gedreven wordt door het vinden van de optimale oplossingen voor mijn cliënten. Mijn motivatie haal ik uit de voldoening die ik krijg wanneer ik een deal succesvol tot een goed einde breng; het is het tastbare resultaat van hard werk en samenwerking. Buiten het kantoor ben ik een fervent tennisser en geniet ik van de competitie en strategie die bij de sport komen kijken. Het doorbrengen van tijd op de tennisbaan stelt me in staat om te ontspannen en met een heldere geest terug te keren naar mijn werk.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Voor mij betekent ondernemerschap het durven nemen van weloverwogen risico’s om een visie te realiseren. Het gaat om het vermogen om niet alleen kansen te identificeren, maar ook de moed te hebben om deze kansen na te jagen, zelfs als dat betekent buiten de comfortzone te treden. Mijn affiniteit met ondernemerschap is verweven met mijn persoonlijke leven: mijn schoonfamilie runt een eigen onderneming en veel van mijn vrienden zijn zelf ondernemers. Deze nauwe banden geven mij een uniek inzicht in de realiteit van het ondernemerschap, de uitdagingen, de risico’s, maar ook de voldoening die het met zich meebrengt. In mijn rol bij Marktlink kan ik deze inzichten direct toepassen, waardoor ik met empathie en begrip kan samenwerken met onze cliënten om hun doelen te bereiken.

Waarom Marktlink bij mij past

Bij Marktlink waardeer ik de cultuur van samenwerking en de focus op kwaliteit en klanttevredenheid. De mogelijkheid om te werken met gepassioneerde ondernemers en hen te ondersteunen in een van de meest cruciale fasen van hun ondernemersreis, spreekt me enorm aan.  Waar ik het meeste trots op ben, is mijn vermogen om diepgaande en vertrouwensvolle relaties op te bouwen met ondernemers. In de M&A-wereld zijn de inzetten hoog en de emoties vaak intens, maar ondanks dit heb ik goeie relaties kunnen opbouwen met ondernemers.

“De mogelijkheid om te werken met gepassioneerde ondernemers en hen te ondersteunen in een van de meest cruciale fasen van hun ondernemersreis, spreekt me enorm aan.”