Jorian Kamp

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik ben een persoon met veel energie en een vaardigheid om moeiteloos te schakelen tussen een professionele zakelijke houding en een persoonlijke benadering. Hierdoor kan ik een sterke, vaak persoonlijke band opbouwen met de mensen waarmee ik in contact kom. Dit is ook waar ik veel energie en voldoening van krijg.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Voor mij is ondernemerschap een veelomvattend concept dat verschillende eigenschappen omvat: daadkracht, vastberadenheid en flexibiliteit. Deze brede definitie is mij met de paplepel ingegoten door mijn ouders. Zij hebben mij geleerd om actie te ondernemen en om door te zetten. Daarom koester ik de passie om initiatieven op te zetten, te organiseren en bij te dragen aan het welzijn van gemeenschappen en anderen.

Waarom Marktlink bij mij past

In mijn werk komt mijn energie en passie echt tot zijn recht. Het begeleiden van ondernemers tijdens een buitengewoon ingrijpend en cruciaal moment in hun leven, zoals de verkoop en aankoop van ondernemingen, geeft mij veel energie en voldoening. Ik geniet ervan om een waardevolle rol te spelen bij het faciliteren van deze transacties en het ondersteunen van ondernemers in deze belangrijke fase van hun leven.

“Het begeleiden van ondernemers tijdens een buitengewoon ingrijpend en cruciaal moment in hun leven geeft mij veel energie en voldoening.”