Marktlink opent kantoor in België

Marktlink verlegt haar grenzen

We openen een kantoor in België

Meer over het nieuwe kantoor

Verkoopbereidheid Nederlandse ondernemers in twee jaar gehalveerd

Verkoopbereidheid Nederlandse ondernemers in twee jaar gehalveerd

 5e Marktlink Monitor

Lees het volledige bericht

 

Leef je (ondernemers)droom!

Leef je (ondernemers)droom!

“Voor voortkabbelen is het leven te kort.”

Lees de column van Ferry Nahon voor Brookz

 

Direct resultaat uit onze database?

Meer dan 25.000 actuele kopers en verkopers uit binnen- en buitenland

Nieuws

Overnameadviseur Marktlink opent kantoor in België

Marktlink Fusies & Overnames, Nederlands marktleider op het gebied van KMO-overnames, opent een eerste Belgische vestiging in Antwerpen.…

Lees meer
Nieuws

Detacheerder Highcare neemt zzp-platform Zorgzuster over

Marktlink NL: Detacheerder Highcare neemt zzp-platform Zorgzuster uit Maastricht over

Lees meer

Veel ervaring in
bedrijfsverkoop

De verkoop van een bedrijf is voor velen een eenmalige operatie, met een aanzienlijke impact. De verkoop vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak, maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces. Marktlink Fusies en Overnames helpt u hier graag van A tot Z bij.

Lees meer over bedrijf verkopen

Veel ervaring in
bedrijfsaankoop

Bedrijf kopen? Marktlink Fusies & Overnames helpt u indien u geïnteresseerd bent in bedrijven die ter overname aangeboden worden. Wellicht heeft u enkele argumenten waardoor u nadenkt over het kopen van een onderneming.

Lees meer over bedrijf kopen

Management Buy In

Management Buy In (MBI) succesvol laten verlopen? Marktlink Fusies & Overnames wisselt graag, kosteloos, met u van gedachten. Van manager naar (mede)eigenaar is een belangrijke en enorme stap. Deze processen zijn voor ons bekend terrein.

Lees meer over management buy in

Management Buy Out

Management Buy Out (MBO) is een overname waarbij een bedrijf of business unit wordt gekocht door het zittende management. MBO-transacties zijn vaak erg gevoelig; partijen willen er aan de start van het traject niet aan denken wat de gevolgen zijn als het traject niet slaagt. Marktlink Fusies & Overnames helpt u hierbij. Van manager naar (mede)eigenaar is een belangrijke en enorme stap. Deze processen zijn voor ons bekend terrein.

Lees meer over management buy out

Financiering

Financiering van een bedrijf is essentieel voor de bedrijfsvoering. Marktlink Fusies & Overnames is onafhankelijk adviseur, voor zowel ondernemers, participatiemaatschappijen, MBI’s en MBO’s. Wij hebben 20 jaar ervaring met overnamefinancieringen, herfinancieringen, vastgoedfinancieringen, recaps, pre-exits en groeifinancieringen tussen de 1 en 200 miljoen euro.

Lees meer over financiering

Juridische begeleiding

Juridische begeleiding van overnametrajecten is in goede handen bij Marktlink Fusies & Overnames. Dit doen wij voor diverse opdrachtgevers. Wij houden ons al ruim twintig jaar bezig met de begeleiding van aan- en verkoop trajecten van ondernemingen in de breedste zin van het woord.

Lees meer over juridische begeleiding

Familiebedrijven

Familiebedrijven kopen of verkopen? Marktlink Fusies & Overnames is de specialist u als u uw familiebedrijf te koop wilt zetten of een familiebedrijf wilt overnemen. Een goede voorbereiding is noodzakelijk, ook op fiscaal en financieel gebied.

Lees meer over familiebedrijven

Internationaal netwerk

Via een membership van Geneva Group International AG heeft Marktlink Fusies & Overnames toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk van accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs.

Lees meer over internationaal netwerk

Meest recente bedrijfsprofielen

Gerenommeerde wagenparkbeheerder zoekt partner voor volgende groeifase

Deze geronommeerde wagenparkbeheerder zoekt een nieuwe investeringspartner om te ondersteunen bij de volgende groeifase van het bedrijf.

Lees meer over dit profiel

Gespecialiseerd vertaalbureau zoekt partner voor volgende groeifase

Rationale Door de positionering van de onderneming in de e-commerce markt, dienen diverse mogelijkheden zich aan om als onderneming verder...

Lees meer over dit profiel

Gespecialiseerd trainings- en adviesbureau zoekt koper voor nieuwe groeifase

Lean Six Sigma trainings- en adviesbureau zoekt koper voor nieuwe groeifase, de huidige aandeelhouders voelen zich meer ondernemers dan managers…

Lees meer over dit profiel
Deal | Verkoop

Badenoch & Clark lijft headhunter van consultants Fairlane in

Fairlane, een executive search bureau gespecialiseerd in de adviesbranche, is overgenomen door de wereldwijde speler Badenoch & Clark. De deal komt niet als een verrassing – Frank van Loon, de…

Lees meer

Marktlink