Teije Hiltermann

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Wat mij kenmerkt, is mijn sterke ambitie om te streven naar persoonlijke en professionele groei. Naast mijn baan als M&A specialist bij Marktlink, haal ik mijn motivatie uit volleybal en koken.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Via mijn familie kwam ik al vroeg in aanraking met het ondernemerschap waarbij ik de pieken en dalen van het ondernemen inclusief alle emoties die erbij komen kijken, heb ervaren. Het is prachtig om juist deze passie van ondernemers te zien die hun hart en ziel in hun eigen bedrijf hebben gestoken. Deze mentaliteit is vaak niet te vinden bij grote corporaties, waardoor de focus van Marktlink op het mkb mij al vanaf het begin aantrok.

Waarom Marktlink bij mij past

Bij Marktlink komt ondernemerschap duidelijk naar voren, omdat je veel autonomie hebt om je taken uit te voeren en nieuwe projecten aan te trekken. Deze vrijheid geeft je de mogelijkheid om aanzienlijke verantwoordelijkheid te dragen tijdens projecten. Dit stelt je in staat om vanaf het begin tot het einde intensief betrokken te zijn bij zowel de ondernemer als het bedrijf erachter.

“Het is prachtig om de passie van ondernemers te zien die hun hart en ziel in hun eigen bedrijf hebben gestoken.”