Bas Visser

Consultant

Over mij

Wie ik ben 

Mijn drijfveer ligt in het ondersteunen van ondernemers. Er gaat voor mij niets boven het ontdekken van onbenutte kansen en deze vertalen naar concrete groeimogelijkheden. Hierbij zoek ik gedreven naar de perfecte investeerder of strateeg die in staat is de onderneming naar een hoger niveau te tillen. Mijn competitieve aard zorgt ervoor dat ik niet snel tevreden ben; ik streef er altijd naar het uiterste uit elk traject te halen en zo het beste resultaat te bereiken. Deze vastberadenheid komt niet alleen naar voren in mijn werk, maar is ook duidelijk zichtbaar tijdens sportieve activiteiten en zelfs bij een gezellig bordspel met de familie.  

Wat ondernemerschap voor mij betekent  

Ondernemerschap zit in mijn bloed. Opgegroeid in een ondernemersgezin, ben ik altijd gefascineerd geweest door de moed, risicobereidheid en onuitputtelijke energie van ondernemers. Hun verhalen en doorzettingsvermogen hebben mij geïnspireerd en vormen de basis van mijn eigen werkwijze. Met dezelfde passie en vastberadenheid streef ik ernaar optimale resultaten voor mijn klanten te behalen. Deze resultaten kunnen zowel een passend sluitstuk vormen voor de ondernemer, als de perfecte opstap zijn naar verdere bloei van hun onderneming.  

Waarom Marktlink bij mij past 

Marktlink trekt mij aan vanwege de voelbare gedrevenheid binnen de organisatie, de internationale groeiambitie, en vooral de manier waarop het bedrijf écht connectie weet te maken met ondernemers. Marktlink en ik delen een gemeenschappelijke passie voor ondernemerschap en een drive om te groeien. Wat mij bijzonder trots maakt, is ons gezamenlijk vermogen om met een vlotte en pragmatische aanpak uitstekende resultaten te behalen, die zowel de belangen van de ondernemer als de onderneming dienen. 

“De verhalen en het doorzettingsvermogen van ondernemers vormen de basis van mijn eigen werkwijze.”