Yannieck Terpstra

Consultant

About me

Wie ik ben

Ik ben doel-gedreven en ondernemend. Het begeleiden van en het sparren met ondernemers is iets waar ik erg veel energie van krijg. Daarbij is de wisselwerking binnen een dealteam iets waar ik veel voldoening uithaal. De diversiteit van de werkzaamheden en de sector-agnostische focus maakt het werken voor Marktlink uniek.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap heeft mij altijd geïntrigeerd en in mijn familie is commercie altijd het hoofdonderwerp geweest. Meerdere familieleden zijn actief in verschillende sales functies waardoor ik vanaf jonge leeftijd het reilen en zeilen van succesvol ondernemen heb meegekregen. Gaandeweg is het samenwerken met gepassioneerde ondernemers dan ook mijn passie geworden.

Waarom Marktlink bij mij past

De focus van Marktlink op het mkb betekent dat ik van mijn passie mijn werk kan maken. Daarbij spreekt het regionale karakter van Marktlink Drachten mij erg aan. Ik ben geboren in het noorden en altijd woonachtig gebleven in de regio. Dagelijks werk ik samen met nuchtere ondernemers vanaf de eerste oriëntatie tot aan de uiteindelijke overdracht.

“Vanaf jonge leeftijd heb ik het reilen en zeilen van succesvol ondernemen meegekregen.”