Louis Santens

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Mijn drijfveer is het ontmoeten van nieuwe mensen en bijleren over hun ervaring en verhalen. Deze menselijke verbindingen geven me energie om net dat stapje verder te gaan voor het behalen van het beoogde resultaat. Daarnaast motiveer ik me ook via het behalen van succes, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Ik geniet ervan om mijn vaardigheden te gebruiken om anderen te ondersteunen en samen doelen geslaagd te bereiken. Als een competitief persoon, gedij ik goed in teamomgevingen waarin diverse persoonlijkheden samenkomen. Door dit te combineren met mijn passie voor corporate finance, tracht ik voortdurend mijn professionele groei te bevorderen. Naast mijn werk, koester ik een passie voor sport en geniet ik van activiteiten met familie en vrienden, zoals reizen en deelnemen aan evenementen.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Voor mij betekent ondernemerschap het nemen van initiatieven, het omarmen van creativiteit en het nemen van risico's om zakelijke doelen te bereiken. Ondernemerschap zit al generaties lang in mijn bloed, mede dankzij mijn familie die aan beide zijden ondernemers zijn. Nu heb ik de kans om professionele ervaring op te doen en mezelf te omringen met verschillende ondernemers uit diverse industrieën. Deze ondernemers bevinden zich in verschillende stadia van hun bedrijven, variërend van startups tot momenten van verkoop. Deze unieke kans biedt een enorm waardevolle leerervaring.

Waarom Marktlink bij mij past

Wat mij aanspreekt in Marktlink is de dynamische en ondernemende cultuur die hier heerst. Consultants krijgen vanaf het begin veel verantwoordelijkheid toegewezen. Dit geeft niet alleen een gevoel van waardering, maar ook een gezonde druk om te presteren. De horizontale bedrijfscultuur brengt vooral voordelen voor starters, en zorgt voor een gedreven en enthousiaste sfeer op de werkvloer. Als persoon met een passie voor ondernemerschap en het nemen van initiatieven, voel ik me direct aangetrokken tot de omgeving waar deze waarden hoog in het vaandel staan. De variatie in opdrachten en klanten zorgt ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is en dat ik continu nieuwe kennis en ervaring vergaar.

“Menselijke verbindingen geven me energie om net dat stapje verder te gaan voor het behalen van het beoogde resultaat.”