Bart Schouten

Manager

Over mij

Wie ik ben

Motivatie haal ik uit het aanpakken van complexere M&A vraagstukken en het overwinnen van obstakels in de trajecten. Samen met de ondernemer onderzoeken wat de belangrijkste assets zijn van een onderneming en op basis daarvan een op maat gemaakte een strategie ontwikkelen voor het overnametraject. Niet alleen gefocust op het nastreven van de transactie, maar ook het begrijpen van de motieven van de potentiële kopers en klantbehoeften. In mijn vrije tijd beoefen in graag verschillende sporten en ik speel golf. Mijn creativiteit kan ik kwijt in mijn hobby fotografie. Ik vind balans tussen werk en ontspanning belangrijk, en ik kan tijd doorbrengen met familie en vrienden om te genieten van gedeelde ervaringen.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Het betekent voor mij het actief aanpakken van uitdagingen en kansen, met de intentie om positieve verandering te creëren met het oog op groei en optimalisatie. Ik heb een grote affiniteit met ondernemerschap omdat ik geloof dat het de kracht heeft om innovatie en groei te stimuleren, niet alleen in zakelijke context, maar ook op persoonlijk vlak. Ondernemerschap binnen M&A is onmisbaar omdat elk traject anders is en marktontwikkelingen om creativiteit en vooruitdenken vraagt, wil je het optimale resultaat behalen.

Waarom Marktlink bij mij past

De buitengewone manier waarop Marktlink data benut om potentiële kopers te identificeren in de traditionele M&A markt, spreekt me enorm aan. Onze gecombineerde kennis van potentiële kopers heeft in talloze gevallen geleid tot verrassende overnames uit zowel nationale als internationale hoeken.

“Ik heb een grote affiniteit met ondernemerschap omdat ik geloof dat het de kracht heeft om innovatie en groei te stimuleren.”