Mark ten Eikelder

Business Developer

Over mij

Wie ik ben 

Altijd in voor een praatje en een luisterend oor. Ik mag graag mijn collega’s helpen als ze ergens niet uitkomen. En bied dan ongevraagd mijn hulp aan. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een tour tocht te maken op de motor of in de cabrio. Ook ga ik graag wandelen in de natuur. 

Wat ondernemerschap voor mij betekent  

De afgelopen 10 jaar ben ik actief geweest als freelance developer. Hier heb ik mogen werken met verschillende bedrijven werkzaam in de reclamebranche, automotive branche en het onderwijs. De afwisseling hierin heeft mij altijd erg aangetrokken. Om de mooiste opdrachten uit te kunnen zoeken, deze technisch uit te denken en vervolgens te mogen ontwikkelen. Hierdoor heb ik met een aantal van de innovatiefste bedrijven samen kunnen werken. 

Waarom Marktlink bij mij past 

Softwareontwikkeling staat nooit stil. Marktlink werkt continue aan de doorontwikkeling van haar systemen. Dat betekent dan ook dat wij dagelijks werken met de nieuwste technieken en software. Hierdoor kun je jezelf dagelijks blijven ontwikkelen als developer en leer je elke dag iets nieuws. De software die we ontwikkelen heeft impact op het gehele bedrijf en het is mooi om te zien dat kleine wijzigingen in de systemen direct een aanzienlijke impact kunnen hebben op het efficiënter maken van de werkzaamheden van onze collega’s. 

“Het is mooi om te zien dat kleine wijzigingen in de systemen direct een aanzienlijke impact kunnen hebben.”