Ivana Heijnen

International Marketing & Communication Manager

Over mij

Wie ik ben

Mijn grootste motivatie is het doen van het onbekende en het blijven leren in mijn vak. Steeds nieuwe dingen kunnen proberen en beleven. In mijn rol houd ik me bezig met de groei van de internationale kantoren en kom ik vaak in situaties waar ik geen idee heb hoe ik bepaalde zaken het beste aan kan pakken. Gelukkig leer ik continue van de verschillende collega’s en culturen, en reis ik ondertussen Europa af op zoek naar de beste manieren om in contact te komen met MKB ondernemers.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap voor mij betekent springen in het diepe. Zo zie ik dat ook terug in mijn rol en de groei die Marktlink maakt in het buitenland. Het betekent ook proberen, falen, en opnieuw proberen. Ik haal enorm veel energie uit het ontmoeten van nieuwe internationale partners die ons in het buitenland verder helpen groeien.

Waarom Marktlink bij mij past

Marktlink past bij mij omdat het enorm fijn is om te werken voor een bedrijf dat gezond groeit. De sfeer is goed, er is ruimte voor initiatief en er is flexibiliteit. Ik ben het meest trots op mijn Marktlink rolkoffer die veel bagagebanden in Europese vliegvelden heeft overleefd.

“Ik haal enorm veel energie uit het ontmoeten van nieuwe internationale partners die ons in het buitenland verder helpen groeien.”