Dave Kooij

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Het elke dag bezig zijn met en voor ondernemers geeft mij enorm veel energie. Het geeft veel voldoening om te kunnen bijdragen aan dit uitdagende proces voor ondernemers. Daarnaast zien wij tal van bedrijven in diverse sectoren wat het werk uitdagend en divers maakt.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Het opgroeien in een ondernemende familie heeft ervoor gezorgd dat ik bijzonder geïnteresseerd ben in het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. De interesse in het ondernemerschap en de affiniteit die ik heb met ondernemers in combinatie met mijn interesse in de analytische kant van dealmaking maken dat Marktlink voor mij een logische stap in mijn carrière was.

Waarom Marktlink bij mij past

Wat mij aanspreekt bij Marktlink is de ambitie en gedrevenheid die iedereen binnen de organisatie uitstraalt. Verder vind ik het belangrijk dat ik bij Marktlink betrokken kan zijn bij het gehele proces van fusies en overnames om zo de ondernemer tijdens dit uitdagende proces te kunnen begeleiden. Als vervolgens alle puzzelstukjes in elkaar vallen en onze opdrachtgever zijn waardering toont, dan geeft dat een trots en voldaan gevoel.

“Als alle puzzelstukjes in elkaar vallen en onze opdrachtgever zijn waardering toont, dan geeft dat een trots en voldaan gevoel.”