Yvonne Tamis

Chief Human Resources Officer

Over mij

Over Yvonne

Yvonne heeft haar HBO Personeel & Arbeid gevolgd aan de Haagse Hogeschool. Na haar opleiding is ze in eerste instantie gestart als assistent arbeidsdeskundige. Dit was niet het werk waar zij enthousiast van werd, vervolgens heeft ze besloten om als HR adviseur aan de slag te gaan bij IKEA. Dit beviel haar enorm, ze heeft zich hier verder kunnen ontwikkelen en na 8 jaar dienstverband, waarvan 2 jaar als HR Manager, besloot ze haar baan op te zeggen en in het diepe te springen door in 2007 als zzp’er verder te gaan. In de opvolgende jaren heeft ze bij verschillende grote bedrijven gewerkt; waaronder Takeaway.com, Albert Heijn, Friesland Campina en KPMG

Yvonne’s link met Marktlink

“De medewerkers bij Marktlink hebben dezelfde mentaliteit als de ondernemers waar we voor werken; gedreven, doel- en klantgericht, nemen verantwoordelijkheid en gaan 100% voor de deal: ‘Getting Deals Done’.

Deze ingrediënten zitten ook in mijn ondernemersbloed waardoor ik mij erg thuis voel binnen deze organisatie. Daarnaast staat vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel waardoor het opbouwen van een professionele HR organisatie een enorm leuke uitdaging is die goed past bij mijn eigen visie op HR: we ontwikkelen mensen door het creëren van een continue leeromgeving, fouten maken mag, vertrouwen geven en verantwoordelijkheden zo laag mogelijk leggen.”