Simone Kriekaart

Senior lawyer

Over mij

Over Simone

Simone heeft haar HBO opleiding Management Economie en Recht gevolgd aan Hogeschool Windesheim in Zwolle waarna ze zich verder heeft gespecialiseerd tijdens de Master Privaatrecht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na haar studie is Simone gaan werken als jurist in de insolventiepraktijk van Benthem Gratama. Een faillissement is niet een situatie waar je als ondernemer in terecht wil komen. Uiteindelijk was de stap naar Marktlink dan ook makkelijk, Simone geeft aan: “samen met mijn collega’s en de klant werken we naar een mooi en positief eindresultaat: de verkoop of aankoop van een bedrijf.”

Simone’s link met Marktlink

“Ik kom uit een ondernemersfamilie, en die mentaliteit en interesse heb ik van huis uit meegenomen. Dit blijkt uit de keuze van en tijdens mijn studies. Zoals bijvoorbeeld mijn specifieke interesse voor het ondernemingsrecht. Ik heb daarom mijn scriptie geschreven op het gebied van ondernemingsrecht”.

“Ik kwam voor het eerst met een overnametraject in aanraking tijdens mijn baan als jurist ondernemingsrecht bij een juridisch adviesbureau. Hier heb ik diverse ondernemers geadviseerd over verschillende ondernemersrechtelijke aangelegenheden. Mijn enthousiasme voor overnames was direct gewekt. Om bij de fusie en overname specialist te werken, waar consultancy en juridische begeleiding zich onder één dak bevind, is top en uniek in deze markt. Het is daarom een mooie uitdaging dat ik mij binnen Marktlink verder kan ontwikkelen tot specialist in deze praktijk.”