Rachel Lourens

Proofreader

Over mij

Wie ik ben

Ik heb een grote liefde voor taal. Ik hou van consistentie en van het letten op de kleinste details; dat maakt mij goed in mijn werk als proofreader. Ik ben gek op lezen, en het liefst doe ik dat de hele dag. Ik ga met een tevreden gevoel naar huis aan het eind van de dag als ik weet dat ik rapporten voor andere collega’s foutloos heb kunnen afleveren, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

In 2020 rondde ik mijn studie mode en textiel af met mijn eigen onderneming; een kledingmerk voor vrouwen met een visuele beperking. Ondernemen is geweldig, het geeft je de kans om echt innoverend te zijn en je carrière helemaal in eigen handen te nemen.  

Waarom Marktlink bij mij past

Wat ik mooi vind aan Marktlink, is dat ze ondernemerschap stimuleren. Toen ik na mijn studie ging solliciteren, stuitte ik vaak op bedrijven die niet iemand wilden aannemen die ook ondernemer was, maar bij Marktlink werd dit juist toegejuicht – dat was een verademing. Bij Marktlink krijg je veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid, een combinatie die erg goed bij mij past. Er zijn altijd dingen mogelijk die passen bij jouw ambitie als werknemer, waardoor het werk nooit saai wordt en je kunt blijven groeien. Daarbovenop werk ik elke dag met de leukste collega’s!

“Ondernemen geeft je de kans om echt innoverend te zijn en je carrière helemaal in eigen handen te nemen.”