Nelly Marela Teppich

Allround Online Marketeer

Over mij

Wie ik ben

Als persoon word ik gekenmerkt door mijn gedrevenheid en mijn verlangen naar een omgeving waarin iedereen streeft naar het bereiken van hun maximale potentieel. Ik haal motivatie uit de mogelijkheid om mezelf en anderen uit te dagen om zo gezamenlijk te kunnen groeien en verder te ontwikkelen. Ik geloof sterk in de kracht van samenwerking en het stimuleren van elkaars potentieel om gezamenlijk succes te behalen.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij het nemen van risico's en het omarmen van uitdagingen. Ik zou mezelf omschrijven als een gedreven ondernemer met een passie voor het ontwikkelen van efficiënte groeistrategieën. Mijn ondernemende instelling stimuleert mij om proactief en creatief te zijn bij het nastreven van mijn doelen.

Waarom Marktlink bij mij past

Wat mij aanspreekt in Marktlink is de indrukwekkende groei die het bedrijf heeft doorgemaakt en de ondernemerschapsmentaliteit die verankerd is in de bedrijfscultuur. Marktlink's kernwaarden weerspiegelen mijn streven naar zelfverbetering en groei. Ik voel me vervuld en trots bij de gedachte dat ik mijn vermogen kan inzetten om waarde toe te voegen aan de verdere expansie en toekomstbestendigheid.