Maarten Bos

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Wat mij kenmerkt is mijn gedrevenheid om altijd doelen te willen behalen en deze doelen weer te verleggen wanneer ze behaald zijn. Dit streven naar het beste is waar ik mijn motivatie uit haal.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent jezelf continu uitdagen om het beste te bereiken voor het bedrijf. Het is ook dezelfde uitdaging die mij zo aanspreekt en motiveert. Alles er aan doen je doelen te behalen terwijl je ook nog alles moet oplossen wat op je pad komt is een prachtige uitdaging waar ik veel motivatie uit haal. Ik zou mijzelf hierdoor ook als ondernemend beschouwen met een hoge intrinsieke motivatie om dingen zo goed mogelijk te doen.

Waarom Marktlink bij mij past

Wat mij aanspreekt aan Marktlink is de doortastendheid om een deal te laten slagen. Niet stoppen voordat het gelukt is. Dit spreekt mij heel erg aan, omdat ik zelf ook altijd dingen goed wil afronden. Ongeacht hoe dat proces verloopt. In mijn tijd als wedstrijdroeier trainde ik naast mijn studie iedere dag om zowel met het team als individueel een mooi resultaat te halen. Deze instelling ben ik trots op en daarom spreekt de cultuur van Marktlink mij ook aan. Een platte cultuur waarin veel ruimte is om dingen te vragen en waar iedereen elkaar wil helpen.

“Het is prachtig om de passie van ondernemers te zien die hun hart en ziel in hun eigen bedrijf hebben gestoken.”