Fleur Stout

Lawyer

Over mij

Over Fleur

Fleur heeft een bachelor Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Haar affiniteit met het ondernemerschap leidde ertoe dat zij na het behalen van haar bachelor van 2015 – 2016 een fulltime jaar voorzitter is geweest van een organisatie ter viering van hun 100-jarig jubileum. Hierbij gaf zij samen met vijf andere bestuurders o.a. leiding aan 21 teams en was zij verantwoordelijk voor de acquisitie en de samenwerking met verschillende partijen (bedrijven, politie, gemeente en brandweer).

Een logische stap was dan ook om een Master Ondernemingsrecht te volgen. Haar interesse in bedrijfsovernames groeide tijdens haar Master toen zij gedurende drie maanden een Masterclass Fusies en Overnames volgde bij een advocatenkantoor. Na haar afstuderen heeft zij nog twee M&A-stages gelopen in de advocatuur en geparticipeerd in een vijfdaagse M&A businesscourse in Toronto.

Vanaf 2018 was zij werkzaam als Legal Project Manager bij een bedrijf dat ondernemers begeleidt en adviseert in het ‘verkoop-klaar maken’ van hun onderneming, voordat zij in juni 2019 de overstap maakte als jurist naar Marktlink.

Fleur’s link met Marktlink

“Ik kom uit een ondernemingsgezin en ik heb van huis uit dan ook een ondernemersmentaliteit meegekregen. Werken voor een onafhankelijk gespecialiseerd fusie en overnamekantoor, waarbij het (juridisch) begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat, vind ik fantastisch! Daarnaast ben ik omringd door enthousiaste, ambitieuze en hardwerkende collega’s met een passie en deskundigheid voor het vak. Hierdoor word ik continu uitgedaagd om het beste resultaat te behalen en mij door te ontwikkelen tot specialist in fusies en overnames.”