Hetty Fentsahm

Senior Finance Controller

Over mij

Wie ik ben

Ik vind het belangrijk om als team Finance ervoor te zorgen dat de financiële informatievoorziening voor de directie juist, volledig en accuraat is. Daarnaast zorg ik dat de salarisverwerking voor mijn collega’s correct verloopt en een vraagbaak op dat gebied voor hen kan zijn. De eigenschappen die bij mij passen zijn: teamplayer, accuratesse, deskundigheid, integriteit, loyaliteit en geïnteresseerd in de persoon achter de collega.In mijn vrije tijd ben ik juist graag buiten bezig: in de tuin en op het terras en het erf van ons huis en wandelen.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Mijn ouders hadden een melkveehouderij en momenteel fokken en houden wij een kudde Lakenvelderkoeien. Ook al is dat geen echte inkomstenbron, door alle wet- en regelgeving is ook dat zonder ondernemerschap niet mogelijk.

Waarom Marktlink bij mij past

Door de ontwikkeling van Marktlink in de 18 jaar dat ik hier werk, van een bedrijf met 2 vestigingen en 15 personeelsleden naar momenteel 12 vestigingen in 6 landen en 200 collega’s, is de inhoud van mijn werk en de combinatie van de taken continu in ontwikkeling geweest. Door deze groei kan ik mijzelf ontwikkelen op zowel vaktechnisch als persoonlijk vlak, wat voor mij belangrijk is en het bedrijf erg interessant maakt. Ook de samenstelling van het personeelsbestand, met collega’s met totaal verschillende talenten en persoonlijkheden, die op ieders eigen vakgebied hun bijdrage leveren om samen Marktlink als bedrijf te laten groeien, is prachtig om mee te maken.

“De inhoud van mijn werk en de combinatie van de taken is continu in ontwikkeling.”