Gerinda Gerritsen Mulkes

Finance Assistant

Over mij

Wie ik ben 

Mijn kenmerk: vooral op de achtergrond aanwezig zijn om alles goed te laten verlopen. Inkoopfacturen die op tijd worden verwerkt en heel belangrijk MET de juiste informatie. En dus ook op de juiste manier worden geboekt, zodat we aan het eind van het jaar een compleet overzicht hebben van elk kantoor. Om te zien hoe elk kantoor functioneert, zijn deze gegevens heel belangrijk voor Marktlink om op tijd bij te sturen. Ik houd er niet van om in de belangstelling te staan. Juist het samenwerken 1 op 1 vind ik leuk. Vaak neem ik contact op met collega’s waarvan ik op dat moment aanvullende informatie nodig heb. En dan leer je elkaar pas echt kennen en ook van beide kanten de werkzaamheden te waarderen. Omdat de gesprekken dan vaak uitgebreider zijn. 

Wat ondernemerschap voor mij betekent  

Ondernemerschap betekent voor mij; kansen zien en die pakken. Op welke manier dan ook. Dit kan in het groot door een eigen bedrijf, maar ook binnen het bedrijf in je eigen functie. Ik vind het prettig wanneer mensen ondernemend zijn en open staan voor nieuwe dingen en kansen. In team Finance moet je ook ondernemend zijn, er zijn steeds nieuwe dingen en regels die opgepakt moeten worden. En elke keer weer moeten processen opnieuw bekeken worden en aangepast. 

Waarom Marktlink bij mij past 

Mensen bij Marktlink stralen passie, enthousiasme en energie uit. Ze staan voor wat ze doen en dat blijkt ook in de samenwerking. Het meest trots ben ik op dat wat Marktlink de laatste jaren samen heeft neergezet. Ieder op zijn eigen manier. De sales die alle klanten professioneel begeleidt en de staf die meehelpt om alles goed te laten verlopen. 

“Ik vind het prettig wanneer mensen ondernemend zijn en open staan voor nieuwe dingen en kansen.”