Linda Blom

Head of Accounting & Reporting

Over mij

Wie ik ben

Als finance manager stuur ik het finance team aan binnen Marktlink. Ik haal energie uit het helpen bouwen aan de financiële systemen, processen en informatieverstrekking en hoop zo Marktlink verder te kunnen helpen. Daarnaast vind ik het leuk om mijn team te helpen groeien en ondertussen ook nog zelf de cijfers te analyseren.

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Ondernemerschap betekent voor mij de mogelijkheid om zelf aan het stuur te zitten en van de grond af aan een team en processen op te bouwen. Dit spreekt mij aan omdat het de vrijheid geeft om mee te bewegen met de groei van een onderneming. Dit natuurlijk binnen de regelgeving waaraan je als financial nou eenmaal gebonden bent.

Waarom Marktlink bij mij past

Marktlink zit wat mij betreft in één van de leukste fases waarin een bedrijf kan zitten, namelijk een gevestigde naam binnen Nederland, maar ook een opstartfase in een aantal nieuwe landen. Als finance team geeft dit de ruimte om mee te groeien en ondertussen te digitaliseren en professionaliseren. Het team bij Marktlink zit vol positieve energie en is gedreven om goed resultaat te halen.

“Het team bij Marktlink zit vol positieve energie en is gedreven om goed resultaat te halen.”