WELKOM BIJ MARKTLINK

Bedrijf kopen of verkopen bij Marktlink

Wij zijn Marktlink Fusies & Overnames. Wij begeleiden sinds 1996 ondernemers in alle sectoren bij overnames, dit doen wij op onafhankelijke, discrete en nuchtere wijze. Voor zowel kopers als verkopers hebben wij aan de tafel gezeten en prachtige deals gerealiseerd. Van eerste oriëntatie tot het openen van de champagne bij de aandelenoverdracht, ieder onderdeel van het overnametraject verzorgen we voor u.

>1.000 SUCCESVOLLE M&A TRANSACTIES

Ervaren

IEDERE TRANSACTIE KENT EEN TOEGEWIJD DEALTEAM

Persoonlijk

KENNIS VAN EN ZICHT OP ALLE SECTOREN

Betrokken

Wat maakt Marktlink uniek?

Persoonlijke betrokkenheid en een passie voor het vak is wat de werkwijze van Marktlink typeert. Wij staan naast onze opdrachtgevers en spreken dezelfde taal als de ondernemers die wij begeleiden. Naast overnameprocessen ondersteunen wij ook bij onder andere waarderingen en financieringen. Door ons grote netwerk weten wij (inter)nationaal de beste kennis uit de markt te halen en hebben we altijd toegang tot de beste kopers en verkopers waar dan ook ter wereld.

Onze kernwaarden

Entrepreneurial mindset 
Today, tomorrow, together
No mountain too high
There is always a way

Internationaal netwerk

Binnen Geneva Capital Group (GCG) is Marktlink Fusies & Overnames voorzitter van de M&A Practice Group. Als exclusief geselecteerde overnamespecialist heeft Marktlink hiermee een zeer actieve en prominente rol in een internationaal netwerk van 150 overnamespecialisten in 40 landen. Niet alleen is het voor u gemakkelijker om via onze buitenlandse collega-kantoren in contact te komen met buitenlandse kopers en verkopers van bedrijven, ook bijvoorbeeld de fiscale en juridische dienstverlening eromheen kan eenvoudiger lokaal bij een betrouwbare partij worden opgepakt.

De missie van Marktlink

Bij Marktlink laten we elke dag opnieuw zien dat het bedrijfsovernameproces inspirerend en leuk is. We vinden altijd een creatieve oplossing. Niets is ons te gek. Wij krijgen de deals gedaan op een unieke en discrete wijze en bovenal met passie. Wij streven altijd naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers.

0
Jaren
0
Professionals
0+
Kantoren
0
Landen
0+
Succesvolle deals

Marktlink stelt zich voor

Onze partners en managers hebben gezamenlijk meer dan 250 jaar ervaring met het begeleiden en adviseren van ondernemers bij fusies, overnames, waardebepalingen, Management Buy-In- en Buy-Out-trajecten in alle branches.

Meer over Max
Meer over Filip
Meer over Kai
Bekijk het hele internationale team

BENIEUWD NAAR ONZE EXPERTISE?

Lees de recente nieuwsberichten

DEALMAKER WORDEN?

Wordt onderdeel van Marktlink