Partners

Internationaal netwerk

Geneva Capital Group

Marktlink is onderdeel van de Geneva Capital Group. Geneva Capital Group bestaat uit een hoogwaardig internationaal netwerk van accountants, fiscalisten, juristen en overnameadviseurs. Als netwerk ondersteunt het bedrijven en ondernemers in meer dan 150 landen in verschillende sectoren tijdens belangrijke beslissingen die te maken hebben met fusies, overnames, corporate finance, strategie en internationale uitbreiding. Marktlink speelt in dit netwerk een belangrijke rol als voorzitter van de M&A Practice Group.

Overnamespecialist in Europa

Binnen Geneva Capital Group (GCG) is Marktlink partner Tim van der Meer voorzitter van de Mergers & Acquisitions Practice Group. Als exclusief geselecteerde overnamespecialist heeft Marktlink hiermee een zeer actieve en prominente rol in een internationaal netwerk van 150 overnamespecialisten in 40 landen. Niet alleen is het voor u gemakkelijker om via onze buitenlandse collega-kantoren in contact te komen met buitenlandse kopers en verkopers van bedrijven, ook bijvoorbeeld de fiscale en juridische dienstverlening eromheen kan eenvoudiger lokaal bij een betrouwbare partij worden opgepakt.

Wereldwijd kennis- en samenwerkingsplatform

De Geneva Capital Group biedt veel voordelen voor jou als ondernemer:

  • Toegang tot kopers en overnamekandidaten in meer dan 89 landen. Zo is de slagingskans op internationale overnames groot.
  • Biedt haar leden de mogelijkheid om van een wereldwijd kennis- en samenwerkingsplatform te profiteren zonder hun onafhankelijkheid te verliezen.
  • Met opgeteld ruim 500 leden wereldwijd geldt Geneva Capital Group als één van de grootste en meest vooraanstaande netwerken ter wereld.
  • Leden zijn toonaangevende accountantskantoren, advocatenkantoren en corporate finance adviseurs die aan een strenge selectie zijn onderworpen om een lidmaatschap te mogen verwerven.

Marktlink is lid van de volgende organisaties:

Dutch Corporate Finance Association

De Dutch Corporate Finance Association (DCFA) is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met circa 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met corporate finance en fusies & overnames als specialisme.

Binnen DCFA speelt Marktlink een actieve rol binnen het Expert Panel.

Bereken nu uw bedrijfswaarde
M&A Community

De M&A Community is het platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom ontmoeten leden elkaar in de M&A Cafés, het Private Equity Summit en het Corporate Growth Summit.

Bereken nu uw bedrijfswaarde
Vereniging Nederlands Instituut voor Register Valuators (NIRV)

De Vereniging Nederlands Instituut voor Register Valuators is opgericht in 2003. Nederland telt ruim 250 Register Valuators (RV), die zich na een studie van academisch en soms postacademisch niveau (bijvoorbeeld accountancy, bedrijfskunde of economie) hebben gespecialiseerd in onder meer het waarderen van (deelbelangen in) ondernemingen en vennootschappen, vermogensbestanddelen van ondernemingen en vennootschappen (zoals bijvoorbeeld merken), impairment-vraagstukken en schadeclaims. De aangesloten leden vertegenwoordigen de top op het gebied van business valuation.

Bereken nu uw bedrijfswaarde
M&A aan de Maas

M&A aan de Maas is een Rotterdams initiatief om de "M&A industrie" in Rotterdam te promoten en nog beter op de kaart te zetten. M&A aan de Maas wil dit bereiken door geregeld netwerkbijeenkomsten te organiseren. Daarnaast willen zij een bijdrage kunnen leveren aan de city marketing van de stad Rotterdam als vestigingsplaats voor nieuwe (internationale) bedrijven en dienen als smeermiddel voor fusies en overnames in de regio.

Bereken nu uw bedrijfswaarde