Bedrijfsopvolger gezocht

Bedrijfsopvolger gezocht? Ieder jaar zijn veel ondernemers op zoek naar een opvolger voor hun bedrijf. Een bedrijfsopvolging is echter een complex vraagstuk en is vaak een proces waar langere tijd overheen gaat. Een opvolging binnen de familie gaat doorgaans sneller dan wanneer er een externe opvolger moet worden aangetrokken. Aan iedere vorm van bedrijfsopvolging kleven zowel voor- als nadelen. Er moet een hoop geregeld worden. Niet alleen moet uw opvolger goed voorbereid worden, maar zijn er ook veel juridische, financiële en fiscale zaken om over te dragen. Omdat er voor bepaalde fiscale herstructureringen en juridische wijzigingen wettelijke termijnen van enkele jaren gelden, is het van belang om op tijd in gesprek te gaan voor een bedrijfsoverdracht. Bedrijfsopvolger gezocht? Marktlink begeleidt u hierbij.

Bedrijfsopvolger regelen via Marktlink

Bij het vinden van een opvolger van een bedrijf gaat het om veel onderdelen. Zo moet u onder andere de juiste opvolger vinden, mag het voortbestaan van uw onderneming niet in gevaar komen en moet de financiële vergoeding goed geregeld worden. Het proces van een bedrijfsovername brengt in veel gevallen lastige keuzes met zich mee. Maar als u als ondernemer de eerste, oriënterende fase goed doorloopt en u laat ondersteunen en adviseren door betrokken personen binnen en buiten uw onderneming, vallen de puzzelstukjes vanzelf vaak op hun plek. In dat geval kunt u de praktische en financiële zaken op papier gaan zetten. Uiteraard ondersteunen de specialisten van Marktlink u hierbij. Alles rondom een bedrijfsovername vastleggen houdt in dat u de verantwoording neemt voor het voortbestaan van uw (familie)bedrijf.

Uiteraard zoekt u een betrouwbare partner die u tijdens dit proces begeleidt. Met meer dan vijfhonderd verkooptransacties en twintig jaar ervaring kennen wij als geen ander alle haken, ogen en hobbels die u tegen kunt komen bij uw bedrijfsopvolging. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met onze professionals. Zij geven u graag een advies op maat.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.