Verkoopklaar test

Een goede voorbereiding is belangrijk om het maximale uit de verkoop van uw bedrijf te halen. Een onderdeel daarvan is het verkoopklaar maken van uw bedrijf. Weten in hoeverre uw bedrijf al klaar is voor eventuele verkoop? Doe dan vrijblijvend de test.

Wat houdt de verkoopklaartest in?

Denkt u als ondernemer wel eens na over de verkoop van uw bedrijf? Of dit nu op korte termijn onderdeel van uw plannen is, of pas over een aantal jaar, het is verstandig om te weten of uw bedrijf er op dit moment klaar voor zou zijn. Hoe eerder en beter u uzelf voorbereidt, hoe meer voordelen u op lange termijn zult hebben. Maar hoe ontdekt u of uw bedrijf verkoopklaar is? Met onze handige verkoopklaartest heeft u binnen enkele minuten inzicht in of u verkoopklaar bent of dat er nog actie moet worden ondernomen.

O.a. bekend van
Hoe werkt de verkoopklaar test?
Step 1

Korte vragenlijst

Op basis van een aantal factoren kunnen we goed inschatten in hoeverre u verkoopklaar bent. We stellen u diverse vragen, onderverdeeld in de categorieën ‘persoonlijk’, ‘bedrijfsprofiel’, ‘toekomst’ en ‘financiën’. 

Step 2

Persoonlijke gegevens

Na het beantwoorden van deze vragen vult u nog een aantal persoonlijke gegevens in. Uiteraard wordt er altijd vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan.  

Step 3

Uitkomst

Na het invullen van de vragenlijst, ontvangt u de uitkomst van uw test. Wellicht is uw bedrijf al verkoopklaar of is er juist nog ruimte voor verbetering. 

Welke vervolgstappen kunt u ondernemen?

Blijkt dat u nog een aantal stappen moet ondernemen voordat u klaar bent voor verkoop? In dat geval leggen we u graag nog wat meer uit over het verkoopklaar maken van uw bedrijf. U kunt een van onze masterclasses bijwonen of ons Exit Ready-team kan u de vervolgstappen uitleggen en gedurende het voorbereidings-traject ondersteunen.

Blijkt uit de test dat uw bedrijf al verkoopklaar is? Dan kunnen onze experts de juiste overnamekandidaat voor u vinden en u begeleiden tijdens het verkooptraject.

Weten of uw bedrijf verkoopklaar is?
FAQ's
Zijn er kosten verbonden aan de verkoopklaartest?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan de verkoopklaartest. De tool geeft geheel vrijblijvend inzicht in hoeverre u en uw bedrijf verkoopklaar zijn. U betaalt hier dus niets voor en u bent niet verplicht om naderhand een afspraak bij Marktlink in te plannen. 

Hoe betrouwbaar is de uitkomst van de verkoopklaartest?

De uitkomst van de verkoopklaartest is gebaseerd op onze eigen praktijkervaring, slimme data en actuele markt- en sectorontwikkelingen. De uitslag die u ontvangt is dus een realistische uitkomst. 

Hoe wordt er omgegaan met mijn gegevens?

De gegevens die u invoert voor de verkoopklaartest worden enkel en alleen gebruikt om u inzicht te geven in hoeverre u en uw bedrijf verkoopklaar zijn. Deze gegevens blijven anoniem en worden door Marktlink niet voor andere doeleinden gebruikt.