Colin Bertram

Consultant

Over mij

Wie ik ben

Ik ben sociaal ingesteld en raak gemotiveerd door fijne samenwerkingen met collega’s en klanten, waarbij we gezamenlijk tot optimale oplossingen binnen een proces komen. Daarbij streef ik ernaar om een sfeer van vertrouwen en openheid te creëren.  

Wat ondernemerschap voor mij betekent

Voor mij betekent ondernemerschap het najagen van kansen. Ik heb een sterke affiniteit met ondernemerschap omdat ik geloof in de kracht van innovatie en het nemen van initiatief. Het is inspirerend om te zien hoe ondernemers met volharding en vastberadenheid obstakels overwinnen en succesvolle bedrijven opbouwen. Het vermogen om risico's te nemen en door te zetten, zelfs in uitdagende tijden, is bewonderenswaardig.

Waarom Marktlink bij mij past

Ik geloof in de kracht van samenwerking. Bij Marktlink heb ik geleerd dat succesvolle transacties niet alleen afhangen van cijfers en strategieën, maar vooral van de mensen achter de deal. Hierbij worden de sociale aspecten van een proces minstens zo belangrijk geacht als de financiële en commerciële kanten. Deze combinatie geeft mij veel energie en levert wat mij betreft de mooiste samenwerkingen op.

“Ik heb een sterke affiniteit met ondernemerschap omdat ik geloof in de kracht van innovatie.”